Ze kreunde. Steve. Lief.

Wat?

Ik hield me in.

‘Zei je Steve?’ vroeg ik.

Ze verstrakte. Even dacht ik dat ze zich zou omdraaien en me zou slaan. Ik hield haar stevig vast, ze mocht me niet ontglippen.

‘Niet te lief. Verdomme. Ga door.’

 

 

Patrick en Steve raken in de ban van een mysterieuze Chinese vechtkunst. Als ze de charismatische dottore ontmoeten gaat een wereld voor hen open. Hun duistere mentor daagt hen uit, de knappe Ines zweept hen op. Ze genieten van hun nieuwe leven vol kracht en magie, maar hun vriendschap komt onder druk te staan door hun liefde voor Ines en de eisen van il dottore.

Een roman over dolende twintigers, verloren in hun verlangen naar levenskracht en vriendschap.

 

 

 

 

 

 

Uit de recensies

‘Een heerlijk lichtvoetig en elegant boek, lichtvoetig en elegant als zijn kungfu-dans.’

Jan van Damme (PZC)

‘Van Driel levert na zijn debuut opnieuw een mooie kleine roman, over twintigers op zoek naar passie en innerlijke kracht’

Irene Start (Elsevier)

‘Het lukt Van Driel om de intensiteit die er in een driehoeksverhouding van vechters ontstaat bij de lezer heel dichtbij te halen. Zo wordt het alsof je een soap-noir leest, waarvan je moet weten hoe die afloopt.’ ****

Sonja Schulte (Leeuwarder Courant / Dagblad van het Noorden)